WAADSEESJONGERS

welkom

 
 

Welkom op de website van de Waadsee-sjongers

Shantykoor De Waadsee-sjongers werd in 1998 opgericht als gelegenheidskoor. Dit, in verband met de bonte avond van het dorpsfeest in het prachtige vissersdorpje Wierum. Het optreden van het koor was een groot succes, zo groot dat de oprichters hebben besloten om het koor niet op te heffen na het dorpsfeest maar er gewoon mee door te gaan...

Inmiddels zijn de Waadsee-sjongers een begrip in de regio en treden ze regelmatig op in verzorgingshuizen en winkelcentra. Ook voor feestelijke gelegenheden kunt u de Waadsee-sjongers benaderen, zowel voor binnen- als buitenfestiviteiten. Daarnaast treedt het koor ook regelmatig op tijdens shantydagen of -festivals.

De Waadsee-sjongers hebben een vast repertoire van zo'n 75 shanty- en andere gezellige liederen. Tijdens de Kerstperiode bieden ze een aangepast programma met veel traditionele Kerstliederen.


Helaas hebben wij de knoop moeten doorhakken om het koor op te heffen. Wij danken iedereen voor de fijne optredens en gezelligheid. We hebben een prachtige tijd gehad samen!


 

Inlichtingen

Voorzitter: E. Grijpstra
Telefoon: (0519) 29 52 36

Dirigent: M. Lammers
Telefoon: (0519) 58 95 34

Like ons op FaceBook:

Boekingen

Shantykoor De Waadsee-sjongers

M. Hamstra

Telefoon: 0519 - 295 481 of 06 - 481 54 665

E-mail: m.hamstra@knid.nl

B.g.g.: 0519 - 589 695

Wilt u ook komen zingen bij de Waadseesjongers?
Dat kan! Graag zelfs!

We oefenen op maandagavond (eens per 2 weken) in het dorpshuis in Wierum.

Kom gerust langs, stuur een mailtje of bel!